L’Innobus 2021 fa parada al Consell Comarcal del Baix Llobregat

L’Innobus, iniciativa impulsada per Innobaix i l’AMB, i coordinada per Talent Factory, amb l’objectiu principal d’apropar a les persones joves emprenedores a l’ecosistema empresarial del territori metropolità, ha fet parada avui a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

De la mà de la presidenta, Eva M. Martínez Morales, la consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell Moreno, la consellera de Joventut, Clara Quirante Soriano, i la consellera de Turisme, Gemma Rodríguez Quiñonero, i acompanyades també per personal dels diferents serveis de Joventut i de Comunicació, les quatre persones joves participants de la iniciativa, han conegut avui que és el Consell Comarcal del Baix Llobregat, quina és la seva missió, i quins són alguns dels més de 60 serveis que des de l’entitat es presten tant als ajuntaments de la comarca, com a la ciutadania del Baix Llobregat.

Per poder afrontar el seu repte, “com arribar a les persones joves des de les administracions públiques”, els i les joves de l’Innobus 2021 han realitzat preguntes relatives a les accions comunicatives que es realitzen tant des de l’entitat, a escala institucional, com des dels diferents serveis que es presten,  tant aquells que estan adreçats al públic jove, com són, l’Oficina Jove del Baix Llobregat, el programa Referents d’Ocupació Juvenil, o el Servei Comarcal de Joventut, com aquelles que s’impulsen des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i estan adreçades a un públic més familiar. 

Des del Consell Comarcal, se’ls hi ha exposat també que una de les seves principals àrees de treball és aconseguir l’engagement del públic més jove a les polítiques públiques impulsades des dels diferents serveis de l’entitat.

Els i les participants de l’Innobus 2021 tenen fins a l’1 de juliol per resoldre el seu repte, i optar al tour emprenedor a Brussel.les, per visitar l’ecosistema emprenedor a la capital europea i conèixer les oportunitats que Europa dona a les persones emprenedores.

Innobaix és l'Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat i L'Hospitalet, que treballa per enfortir la capacitat d'innovació de les empreses i institucions, i que va ser impulsada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat el novembre de 2009.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte