La comarca del Montsià adopta el Xec-Servei de la Fundació Domicília per aplicar-lo al seu territori

El passat 2 de novembre la Fundació Domicília va signar un conveni amb el Consell Comarcal del Montsià amb l'objectiu de posar en marxa els serveis d'atenció domiciliària, mitjançant el "Xec Servei Montsià", a les persones de dotze municipis d'aquesta comarca del sud de Catalunya.

Des de la seva creació, la Fundació Domicília s'ocupa de la promoció i la gestió d'accions en favor dels serveis de proximitat a les persones, alhora que desenvolupa diverses activitats vinculades a nous jaciments d'ocupació. Mitjançant l'anomenat "Xec Domicília", s'ofereixen serveis a la gent gran, la infància i adults amb discapacitats o problemes temporals de dependència, així com altres serveis genèrics com fisioteràpia o neteja. Al mateix temps, des de la Fundació es gestiona una borsa d'empreses proveïdores (que són les que proporcionen els serveis) especialitzades en l'atenció a les persones.

La innovadora experiència de la Fundació Domicília, que es desenvolupa al Baix Llobregat des de l'any 2000, és el que amb el conveni signat es vol traslladar a la comarca del Montsià. La iniciativa respon a una acció en favor de les polítiques d'atenció i suport a les persones amb dependència i les seves famílies, així com de dinamització i enfortiment del teixit empresarial del sector a la comarca.

Vuit seran les empreses Inicialment incloses en l'acord per atendre les necessitats incloses en el servei. Aquestes empreses oferiran serveis d'assistència a la persona, d'acompanyament i de neteja en el territori corresponent als municipis implicats. També es proporcionarà atenció destinada als col·lectius de gent gran i persones malaltes o amb discapacitats.

 

Baix Llobregat, 30 de novembre de 2005

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte