La consellera comarcal de Joventut reprèn les visites als municipis

Aprofitant l’optimisme contingut que retornen les dades de contagi de la COVID-19, la consellera comarcal de joventut, Clara Quirante Soriano, va reprendre la setmana passada les visites als serveis locals de joventut que l’eclosió de la pandèmia havia obligat a aturar el primer trimestre de 2020.

En les trobades que van tenir lloc divendres, la consellera comarcal va tenir l’oportunitat de conèixer personalment els regidors i regidores de joventut de Sant Esteve Sesrovires, Esparreguera i Martorell, així com una part dels seus equips tècnics.

Aquestes reunions, d’aproximadament una hora i mitja de durada, són profitoses especialment per dos motius: per una banda, perquè retornaran una imatge global de l’estat actual de les polítiques de joventut a la comarca. I, per una altra, perquè permeten recollir demandes, preocupacions i potencialitats pròpies de cada localitat.

Els serveis locals de joventut van compartir amb la consellera comarcal el procés d’adaptació realitzat arran del confinament i del compliment de les posteriors mesures de prevenció de contagis. També es van exposar els reptes que afronten els equips locals de joventut davant del nou escenari i les línies de treball prioritàries que seguiran, previsiblement, els pròxims mesos. A més, es va conversar sobre les opcions efectives d’incidir en les problemàtiques més rellevants que afecten el col·lectiu juvenil actualment, entre les quals destaca, segons el parer generalitzat, la salut mental. Per completar les trobades, es van visitar les instal·lacions dels equipaments juvenils de referència dels tres municipis.  

Les trobades represes divendres continuaran al juliol i s’allargaran fins que s’hagin pogut visitar tots els serveis locals de joventut de la comarca. Aquestes reunions posen en relleu, una vegada més, la gran implicació dels equips locals de joventut i la qualitat de la feina que desenvolupen amb i per a la població juvenil del Baix Llobregat.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte