La Cripta de Gaudí de la Colònia Güell reobre a partir del pròxim 4 de juliol

El Consorci de la Colònia Güell ha fixat el pròxim 4 de juliol com a data per reobrir la Cripta de la Colònia Güell a les visites del públic.

Aquesta reobertura es farà en diferents fases. En un primer moment, la Cripta estarà oberta dissabtes i diumenges de 10 a 15h. Per contra, el centre d’interpretació que acull l’exposició permanent de la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí, en aquest primer moment romandrà tancat. Només estarà obert per a l’acollida de les persones visitants, la venda d’entrades i la botiga.

Per promoure aquesta nova obertura, a totes les persones que durant els mesos de juny i juliol comprin la seva entrada a la pàgina web (http://gaudicoloniaguell.org/ca/) obtindran un descompte del 50% del seu preu i podran fer ús de la mateixa fins al pròxim 31 de desembre de 2020.

A mesura que es vagi ampliant l’horari d’obertura, així com la possibilitat de visitar l’exposició permanent s’anirà informant mitjançant les diferents xarxes socials i la pàgina web.

El Consorci de la Colònia Güell està format per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, tots ells copropietaris de la Cripta de la Colònia Güell, més l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte