La Cripta de la Colònia Güell inclosa dins del cens d’espais de cultura responsable

La Cripta de la Colònia Güell ha estat inclosa dins del cens d’espais de cultura responsable que gestiona el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aquesta inscripció reconeix el treball i l’esforç realitzat pel Consorci de la Colònia Güell en l’adopció de totes les mesures sanitàries i de prevenció que les autoritats competents han establert per evitar el risc de pandèmia de la COVID-19.

En aquest sentit, el Consorci té aprovat un protocol sanitari tant per la Cripta com pel Centre d’Interpretació de la Colònia Güell on s’estableixen les diferents mesures a adoptar, tant pel personal treballador com per les persones que gaudeixen de l’espai en les diferents activitats turístiques i culturals que es realitzen, per tal d’evitar i minimitzar el risc de contagi.

A més, el Consorci ha assumit el compromís, mitjançant les diferents activitats que realitza, de promoure mesures inclusives i de millora de la salut anímica de la ciutadania orientades a evitar el risc d’exclusió social de col·lectius especialment vulnerables per raons econòmiques, socials, de gènere o d’inserció social.

Imatges addicionals: 
Segell digital

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte