La Llumineta del Baix Llobregat ja té guanyadora

Amb un element típicament nadalenc, la Llumineta, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat el passat mes de desembre va posar novament en marxa una original campanya per compartir la il·lusió del Nadal i alhora promoure i donar a conèixer els atractius, fires i festes de la comarca per les festes nadalenques.

El web lallumineta.cat va convidar als usuaris a participar en el sorteig d’una cistella plena de productes i experiències al Baix Llobregat valorada en més de 1.000 euros.

D’entre les quasi 4.000 participacions, la persona guanyadora del premi d'aquesta segona edició de La Llumineta ha estat la Sra. Pili Podadera del Prat de Llobregat, amb el número 6795, que correspon a les 4 últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’any, celebrat el passat 31 de desembre de 2017.

L’acte de lliurament del premi ha tingut lloc el dilluns 22 de gener a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Ha fet l'entrega del premi el Sr. Juan Pedro Pérez, Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte