La tercera edició dels Premis Edurecerca reconeix l’excel·lència dels treballs de recerca d’alumnes de batxillerat

L’Auditori del Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat va acollir dimecres la tercera edició dels Premis Edurecerca, una iniciativa dels Serveis Territorials del Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Parc Agrari, el Consell de les Dones, el Consell Esportiu, el Consorci de Turisme, el Centre d’Estudis Comarcals, la Fundació Orienta, Innobaix, la UPC Campus Castelldefels, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El principal objectiu dels Premis Edurecerca és reconèixer la tasca d’investigació que es porta a terme als centres d’educació secundària de la comarca.

Les entitats participants van premiar els 9 millors treballs de recerca d’entre una cinquantena que van ser finalistes. Els/les alumnes guardonats/des van rebre vals de compra, entrades, packs d’oci i diversos obsequis més.

L’acte va començar amb la intervenció de Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, que va donar la benvinguda i va reiterar el compromís de la ciutat amb els premis.

Tot seguit, i després d’una breu intervenció musical a càrrec de Combo de jazz, es van lliurar els guardons en les diferents modalitats:

El Consell Comarcal va estar representat a l’acte per Miguel Comino, Conseller de Política Territorial i Joventut en funcions, que va entregar els premis concedits pel Parc Agrari i pel Consorci de Turisme. La Maria Soler Sala, Consellera de les Dones en funcions, que va entregar el premi concedit pel Consell de les Dones, destacant la complexitat de la decisió del jurat donada l’excel·lència de les recerques realitzades, i animant alumnes i professorat a continuar treballant i gaudint dels treballs de recerca.

El Parc Agrari va premiar el treball “El codi de barres dels mosquits”, elaborat per l’Andrea Rubio Pérez, estudiant de l’Institut Frederic Mompou de Sant Vicenç dels Horts.

El Consorci de Turisme per la seva banda, va premiar el treball “Martorell lloc de pas: guia pels senders del terme municipal”, de l’estudiant Mariona Benaiges Pecanins, alumna de l’Institut Pompeu Fabra de Martorell.

Per últim, el Consell de les Dones va premiar el treball “Història i anàlisi de la dona en el cinema”, elaborat per Asier Heredia Vaz, estudiant de l’Institut Corbera de Corbera de Llobregat.

 

 Es poden consultar els treballs guardonats en el següent enllaç:

https://sites.google.com/a/xtec.cat/edurecerca/lliurament-dels-premis-2015

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte