Més d'un miler de persones diuen no a la violència masclista

El diumenge 26 de novembre va tenir lloc la cinquena edició de la Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista, una marxa on centenars de persones van mostrar el seu rebuig a la violència masclista, caminant des dels diferents municipis fins al Parc de Torreblanca.

En concret, a les marxes d'aquest any van participar Cervelló, Cornellà, El Papiol, Esplugues, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

L'acte central de la Marxa, que va aplegar més d'un miler de persones al Parc de Torreblanca, va començar amb la benvinguda de Josep Perpinyà i Palau, president del Consell Comarcal, que va donar algunes dades rellevants del Baix Llobregat, com per exemple que més de la meitat de les ordres de protecció que es sol·liciten, són denegades.

Tot seguit, la Laura Dinarés Martín, guanyadora del Premi Edurecerca 2017 en la modalitat d'igualtat dona-home, que atorga el Consell de les Dones del Baix Llobregat, va ser l'encarregada de fer la lectura del manifest.

I per últim, Vicky Castellanos Núñez, consellera de Dones del Baix Llobregat, va mostrar el compromís de tota la comarca en l'eradicació de la violència masclista, i en continuar avançant per millorar els recursos i serveis que atenen a les dones víctimes de violència i a les seves filles i fills.

 

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte