Networking entre els restauradors Sabors de l'Horta i i Productors del Parc Agrari
Sota l’objectiu de millorar la distribució del producte fresc del Parc Agrari al Baix Llobregat, la dinàmica del networking es va centrar en entrevistes ràpides de 5 minuts en torns de 2 grups de restaurants, essent els productors els que s’ubicaven a les taules, i els restaurants que anaven passant de taula en taula per cada un dels productors.
Així mentre un grup de restauradors estava en el networking, l’altre grup assistia a la presentació del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Parc Agrari de les accions de promoció previstes pel col.lectiu Sabors de l’Horta 2017: la presentació del nou fulletó, propostes d’activitats per arribar al públic final com showcooking als Mercats de Pagès, Jornades Enogastronòmiques o el Supermes familiar, van ser les propostes més destacades.
Al llarg de la jornada van estar presents el Gerent del Parc Agrari del Baix Llobregat, Raimon Roda i la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort.