Nota informativa sobre les activitats del Servei de Control de Mosquits en relació a l'emergència sanitària

La situació d'alarma decretada a causa de l'epidèmia de Covid-19 al nostre entorn provoca inevitablement una situació excepcional pel que fa a les prestacions del Servei de Control de Mosquits. Les tasques administratives continuen amb relativa normalitat. Només els casos de procediments que hagin de ser aprovats per Òrgans de Govern poden veure's afectats en el temps, depenent dels calendaris d'aquestes reunions.

Per contra, totes les activitats presencials i de camp estan suspeses, amb el nostre centre a Can Comas tancat, i el personal confinat domiciliàriament seguint les directrius establertes.

En relació al moment actual, això implica que en cas de pluges importants que provoquin inundacions de focus de cria de mosquits en el medi natural, poden aparèixer poblacions primaverals de mosquits. A més a més, no es poden processar expedients de queixa ciutadana en aquest moment, ni es realitzaran tractaments preventius en embornals.

Un cop restablerta la nostra activitat, que esperem sigui el més aviat possible, farem tot el que estigui a les nostres mans per tal de recuperar completament la nostra activitat, encara que les prestacions es veuran afectades per l’actual estat d’alarma, en un grau que dependrà del temps transcorregut en aquestes condicions.

Els canals de comunicació habituals amb el personal del Servei estan oberts i atesos permanentment, excepte el telèfon.

Òbviament, lamentem aquesta situació que afecta greument la nostra societat, i que desitgem que es superi amb el mínim cost humà, i el màxim d'ensenyances.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte