Nou servei d’assessorament i acompanyament per prevenir conductes addictives en la població jove

El Departament de Joventut del Consell Comarcal posa a la disposició de la població jove del territori el nou Servei d’Assessorament i Acompanyament, per a la prevenció en la gestió de riscos i plaers associats a l’ús d’eines digitals, de drogues i de totes aquelles conductes potencialment addictives. És un programa gratuït d’atenció psicològica i socioeducativa basat en l’abordatge comunitari i digital.

El nou servei Let’s Chat Jove!, arriba de la mà de GrupATRA! i ofereix atenció, orientació i assessorament a persones joves i adolescents amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys i a les seves famílies.

Les professionals del grup ATRA ho fan amb una intervenció propera, flexible i d’accés immediat, adaptant-se a les característiques i realitats tant de persones joves com de les seves famílies.

Pròximament, s’impartiran càpsules preventives; en el cas de la població jove es duran a terme tallers preventius per proporcionar informació sobre els riscos i plaers en l’ús de les eines digitals i el consum de substàncies, despertar l’actitud crítica dels i les joves i fomentar uns hàbits responsables. I en el cas de les famílies, tallers orientats també a proporcionar informació sobre els riscos i plaers derivats de l’ús d’eines digitals i el consum de drogues i oferir estratègies per fomentar-ne l’ús responsable des de l’entorn familiar.

El servei es posa en marxa amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte