Nous recursos per fer front a l'acolliment d'urgència de dones víctimes de violència masclista

El Consell Comarcal posa en marxa nous recursos per fer front a l'acolliment d'urgència de dones víctimes de violència masclista, amb la col.laboració de Fundesplai i la Diputació de Barcelona.

Des de l'Àrea d'Acció Social i Salut del Consell Comarcal s'han posat en marxa diferents iniciatives per donar suport a dones víctimes de violència masclista que han d'adreçar-se a recursos d'acolliment d'urgència, durant l'estat d'alarma.

Per una banda, amb la col·laboració de Fundesplai, s'ha habilitat un espai per acollir les dones víctimes de violència masclista i els seus fills i filles.

Després de traslladar a la Diputació de Barcelona la necessitat de disposar de professionals especialitzats que puguin fer un acompanyament a les dones víctimes de violència masclista acollides a l'allotjament esmentat, la Diputació ha proveït de professionals socials dels àmbits de la psicologia i l'educació social, que facilitaran l'estada de les dones en aquest equipament.

Així mateix, la Diputació de Barcelona també ha habilitat un dels seus centres residencials per acollir a dones víctimes de violència masclista i els seus fills i filles, derivades pels serveis socials dels municipis del Baix Llobregat. Aquest centre disposa de 32 places d'acolliment residencial i pretén donar resposta a la manca de places d'acolliment residencial que hi ha per aquest col·lectiu, que es troba en un moment especialment crític.

Des del Consell Comarcal volem agrair la col·laboració de Fundesplai i la Diputació de Barcelona per fer possibles aquestes iniciatives, així com el fet que hagin atès les nostres demandes amb tanta rapidesa i agilitat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte