Nova edició de la Guia Sabors de l'Horta 2024

El Baix Llobregat atresora una gran riquesa culinària arrelada al Producte Fresc del Parc Agrari. Bona part dels i les professionals que mantenen el cultiu i l’art d’aquesta cuina s’apleguen en el col·lectiu Sabors de l’Horta. Els i les xefs d'aquesta comarca han aconseguit al llarg dels anys desenvolupar una cuina arrelada a la terra, basada en els productes frescos, de temporada i de proximitat que els pagesos i les pageses del seu entorn conreen.

Un any més, per aquestes dates, s’edita una nova edició de la Guia Sabors de l’Horta, que recull la informació dels restaurants i dels cuiners i cuineres que formen part d’aquest grup. Un catàleg que, a més, reflecteix el compromís d’aquests i aquestes xefs per una cuina basada i elaborada amb ingredients de proximitat.

La Guia Sabors de l’Horta 2024 permet conèixer les diferents propostes gastronòmiques que els restaurants del Baix Llobregat que en formen part del col·lectiu, proposen als seus comensals. Establiments que, a més, es poden distingir gràcies al distintiu creat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que indica que en aquell establiment es cuina amb el Producte fresc del Parc Agrari.

Són restaurants de cuina tradicional i creativa, restaurants més clàssics i també informals, establiments que, en tot cas, enalteixen el producte del parc agrari en forma de mil i una recepta arreu de la comarca. La Guia Sabors de l’Horta 2024, a més, remarca les raons per les quals val la pena consumir el producte fresc de la comarca, com ara la seva qualitat i sabor, la frescor, i l’origen i proximitat. Atributs que fan que les carxofes, els calçots, els espàrrecs, les cireres, els tomàquets, en definitiva, les fruites, verdures i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat siguin productes de temporada de major qualitat i font de salut.

Com a novetat aquest 2024, s’han sumat al col·lectiu Sabors de l’Horta els restaurants Amarena Restaurant (La Palma de Cervelló), Bart Burger Gastronòmic (Sant Boi de Llobregat), El Forn Restaurant (Gavà), La Volta Esparreguera (Esparreguera), Mamut Beach (Viladecans) i el Restaurant Atrévete (Sant Boi de Llobregat). Establiments que se sumen a la resta d'integrants del col·lectiu i que es poden reconèixer pel distintiu “Producte Fresc” i que són: 4 Canyes brasa restaurant (El Papiol), Cal Mingo (Viladecans), Cal Sagristà (Sant Vicenç dels Horts), Cal Vitus (Sant Boi de Llobregat), Can Llates (Collbató), Can Martí PB Restaurant (Viladecans), Can Rafel (Cervelló), Catalunya i Aragó (El Prat de Llobregat), El Capritx d’en Carles Bermell (Santa Coloma de Cervelló), Diversus (Sant Boi de Llobregat), El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern), El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca), El Racó (Sant Climent de Llobregat), El Racó de Can Valentí (Santa Coloma de Cervelló), Embarcadero (Castelldefels), Ermita Brugués (Gavà), Follia (Sant Joan Despí), L’Àpat (Molins de Rei), La Masia Emilio Sánchez Academy (El Prat de Llobregat), Sinfonía- Hotel Sallés Ciutat del Prat (El Prat de Llobregat), Les Vinyes (Martorell), Major Tres-sis (Gavà), Marimorena (Sant Boi de Llobregat), Plats (Cornellà), Rústic (El Prat de Llobregat), Unlugar (Castelldefels), i Viva (El Prat de Llobregat).

Descarrega't la Guia Sabors de l'Horta 2024.

Per a més informació de Sabors de l'Horta del Baix Llobregat podeu consultar el següent apartat web: https://www.turismebaixllobregat.com/ca/saborsdelhorta

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte