Noves contractacions en el marc del Programa Treball i Formació

Ahir es van incorporar a treballar en la seu del Consell Comarcal, 5 dones beneficiàries de la línia dona del programa Treball i Formació 2020, adreçada a dones en situació d’atur.

El projecte té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació transversal, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball.

Les dones contractades prestaran durant 12 mesos, serveis de suport administratiu a les àrees del Consell Comarcal afectades per la crisi provocada per la Covid-19, prioritàriament Recursos Humans, Serveis Tècnics, Desenvolupament Econòmic, Serveis Jurídics i Administració Electrònica.

La consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell, va donar la benvinguda institucional encoratjant a les noves incorporacions a aprofitar aquesta experiència de treballar al Consell Comarcal, una entitat supramunicipal que treballa al servei dels ajuntaments del Baix Llobregat.

Per a aquestes contractacions el Consell Comarcal compta amb una subvenció de 96.037, 80 €.

El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte