Oberta la convocatòria de subvencions per a projectes emmarcats en el Programa de Suport per un nou impuls Econòmic i Social

Des d’avui i fins al 31 de desembre de 2021, els ajuntaments del Baix Llobregat, podran presentar projectes d’iniciativa municipal que s’emmarquin en les bases reguladores del Programa, i que executin la totalitat de les accions previstes fins al 31 de desembre de 2022.

El Programa del Consell Comarcal de suport per un nou impuls social i econòmic, dotat amb 11 milions d’euros, té com a objectiu servir de suport a les diferents actuacions que estiguin realitzant o puguin realitzar els ajuntaments de la comarca, amb les finalitats descrites per tal de protegir els col·lectius més vulnerables, atendre necessitats socials, reactivar l’activitat econòmica local i planificar una sortida en el marc del Pacte del Baix Llobregat per un nou impuls social i econòmic, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En aquest marc, el Programa s’estructura en 2 àmbits de treball, amb els que es pretén donar resposta a les conseqüències de la crisi econòmica derivada de la pandèmia actual i alhora anima als ajuntaments a pensar en un futur sostenible social i mediambientalment.

El Programa contempla dues línies d’actuació, d’una banda, un Programa Feminista, que comprèn projectes alineats amb el Pacte per un nou impuls social i econòmic del Baix Llobregat, així com actuacions alineades amb el IV Pla Transversal de Polítiques Feministes del Baix Llobregat. I de l’altre, un Programa d’Inversions, que acull projectes d’inversió alineats amb els objectius del Pacte per un nou impuls social i econòmic del Baix Llobregat.

Els ajuntaments sol·licitants hauran de presentar, per registre electrònic, una memòria tècnica i econòmica explicativa del projecte, i una còpia de l’aprovació del projecte per part de l’ajuntament. 

Les bases reguladores, així com la documentació necessària per presentar les sol·licituds es poden trobar al web del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte