Oberta la convocatòria per participar al segon intercanvi juvenil

Els municipis adherits al servei d’assessoria de mobilitat internacional del Consell Comarcal acullen l’intercanvi juvenil Dance Dialogue, el darrer projecte impulsat per Taller d’Art, Cultura i Creació i finançat pel programa Erasmus+.

Del 5 a l’11 d’abril se citaran al Prat de Llobregat un total de 35 joves de Catalunya, Estònia, França, Grècia i República Txeca. La dansa és la disciplina artística sobre la que es treballarà durant el projecte, establint diàleg i trencant amb els estereotips i prejudicis que s’atribueixen als i les joves.

Qui pot participar a l'intercanvi?

Els i les participants han de tenir entre 18 i 30 anys.

Per l’intercanvi es seleccionarà un/a ambaixador/a per municipi on es duen a terme les assessories de mobilitat internacional del Baix Llobregat: Castelldefels, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans.

Hi ha algún requisit?

Per participar a l’intercanvi juvenil només cal acomplir dos requisits: ser sòcia o amiga de l’entitat i tenir disponibilitat 24 hores durant el projecte, perquè tots els i les participants dormiran a l’alberg del Prat de Llobregat.

Tenir nocions i experiència sobre dansa no és un requisit, amb motivació i ganes d’aprendre i compartir amb els i les companyes és suficient!

Vull participar, com ho puc fer?

Si estàs interessat en participar, cal que enviïs una carta de motivació i el currículum, incloent les dades personals (nom i cognoms, email, telèfon, edat i municipi), i indicant com assumpte del mail: “Dance Dialogue – municipi”.

Has d’enviar l’email abans de l’ 1 de març a veronica.peral@taccbcn.com.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte