Pobresa energètica: l'impuls del Baix Llobregat

El President del Consell Comarcal, Josep Perpinyà i Palau, va participar ahir a l'esmorçar col.loqui que amb el títol de "Pobresa energètica: l'impuls del Baix Llobregat" va organitzar la publicació online alcades.eu.

Acompanyat de l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, el secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Francesc Iglesies, la directora de l'Àgencia Catalana de Consum, Montserrat Ribera, la directora de la Direcció de Clients d'Aigües de Barcelona, Núria Latorre, i com a representant de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Susanna Roig.

El president va possar de relleu el gran esforç dels Serveis Socials municipals en aquesta qüestió, i en aquest sentit va demanar que la Generalitat de Catalunya desplegui el reglament vinculat a la llei catalana, i que es signin els convenis entre la Generalitat i les empreses subministradores, amb l'objectiu de clarificar i donar seguretat a les actuacions dels ajuntaments.

Va insistir en que la pobresa no té cognoms, que és una, i que cal abordar-la des de la transversalitat, anant al fons de les causes que la provoquen.

Noticia d'alcaldes.eu

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte