Portes Obertes per a donar a conèixer l’oferta de turisme escolar del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa novament les Jornades de Portes Obertes adreçades al personal educatiu dels centres escolars de Catalunya, per tal de permetre’ls descobrir en primera persona, les nombroses activitats educatives que ofereix el territori.

Els dies 1, 2 i 3 de juliol, els principals atractius culturals, patrimonials i naturals amb oferta d’activitats per a escoles obren les portes al personal educatiu, amb l’objectiu que puguin planificar les activitats escolars per al curs vinent. Durant aquests dies, les entrades i activitats són gratuïtes pels membres dels equips docents d’escoles i instituts, que poden anar acompanyats per la seva família (màxim un acompanyant i dos infants).

En aquest enllaç es poden consultar quines activitats ofereixen tots els equipaments durant les Jornades de Portes Obertes “Descobrim el Baix Llobregat” podent escollir l'opció que més els interessa, seleccionant el nivell educatiu, la categoria i els dies disponibles.

Amb aquesta acció, que s’emmarca dins del pla de dinamització de Turisme Escolar del Baix Llobregat del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, es facilita a la comunitat educativa la possibilitat de conèixer de primera mà la gran diversitat de patrimoni i activitats que atresora la comarca especialment per als escolars de totes les edats i nivells educatius.

D’aquesta manera, persones d'equips docents podran descobrir indrets com ara el Castell de Castelldefels i Piratia, el Delta del Llobregat, el Centre Jujol Can Negre de Sant Joan Despí, el Museu Palau Mercader i el Castell de Cornellà, la Cripta Gaudí de la Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, el Museu de Matemàtiques de Catalunya a Cornellà de Llobregat, els Museus d'Esplugues o les Coves de Montserrat a Collbató, entre molts altres.

I és que, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat considera al sector educatiu com un dels públics prioritaris per a l'oferta de la comarca. És per aquest motiu, que a més d'aquesta acció, l'entitat edita anualment el Programa d’Activitats Educatives del Baix Llobregat en versió online, amb més de 300 activitats per organitzar sortides escolars, esdevenint una eina clau per la dinamització de la comarca.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte