Premis Edurecerca: reconeixment a l’excel·lència de l’alumnat del Baix Llobregat

Dilluns dia 20 de juny es va celebrar a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat, l’entrega de la quarta edició dels Premis Edurecerca, amb l’assistència de representants de totes les entitats col•laboradores, així com els i les alumnes que han realitzat la cinquantena de treballs de recerca presentats, acompanyats dels seus tutors, tutores i familiars.

Aquests premis, que tenen com a objectiu principal reconèixer la tasca d’investigació que es porta a terme als instituts de la comarca, són una iniciativa dels Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb la col•laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Parc Agrari, el Consell de les Dones, el Consell Esportiu, el Consorci de Turisme, el Centre d’Estudis Comarcals, la Fundació Orienta, Innobaix, la Universitat Politècnica de Catalunya - UPC, l’Arxiu Comarcal, la Fundació Marianao – Grup GRODE (UAB), la Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins - CRAM, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

L’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, en Jordi San José, i la Montserrat Llobet, directora general d’Educació Secundària Obligaròria i Batxillerat, van obrir l’acte i el lliurament del primer bloc de premis.

El conseller d’Educació del Consell Comarcal del Baix Llobregat, en Jordi Gil, va obrir el segon bloc dels premis. A la seva intervenció va manifestar la necessitat d’assegurar els recursos necessàries per tal de garantir un ensenyament de qualitat, com son per exemple les línies necessàries de P3 o les beques de menjador escolar. Va destacar la col•laboració i coordinació entre les entitats que formen part d’aquesta iniciativa, i que fa possible el foment i visibilització de la recerca dels i de les joves, posant en valor el seu treball i els seus coneixements.

  • El premi Consell de les Dones del Baix Llobregat, lliurat per la Sra. Vicky Castellanos, consellera de les Dones, va recaure en el treball:  “Llegeix-me el dolor. Creació d’uns contes contextualitzant la realitat de les dones afganeses”,
  • El premi Parc Agrari del Baix Lloregat, lliurat pel Sr. Jesús Blanco, conseller de Medi Ambient, va recaure en el treball: “La crèation d'un jardin potagier” de l'estudiant Guillem Susino Agea de l'institut Josep-Luis Sert de Castelldefels.
  • El premi Consorci de Turisme del Baix Llobregat, va recaura en el treball: “Aplicació per a android amb java i android studio: SJDWALK, Sant Joan Despí en un clic” de l’estudiant Miguel Long Ferreira de l’Institut Jaume Salvador i Pedrol de Sant Joan Despí.
  • El premi Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, lliurat pel Sr. Lluís Monfort, conseller de Cultura i Memorial Democràtic, va recaure en el treball "El llarg camí cap a l'exili" de l'estudiant Elena García de l'Institut la Mallola d'Esplugues de Llobregat.

El Consell Comarcal va premiar als millors treballs de recerca amb un pack d’oci de la comarca patrocinat per: Abbahotels.com. Hesperia Sant Just, Planet Bowling, Club Nàutic Castelldefels, Parc arqueològic mines de Gavà, l’Enrajolada, Montau de Sadurní, Colonia Guell, Autic-Gym, Museu de les Matemàtiques, Museu de Sant Boi de Llobregat, Canal Olímpic de Catalunya i Catalunya en Miniatura. Els i les guanyadores van rebre també vals de compra de material escolar aportats per la Diputació de Barcelona.

En Josep M. Pérez, director de Serveis Territorials, va obrir el tercer bloc de premis.

En Rafael Homet, diputat delegat d’Educació, de la Diputació de Barcelona, va tancar l'acte.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte