Presentació del catàleg d’urbanitzacions amb dèficit

La Diputació de Barcelona ha presentat aquesta tarda a la sala d’actes del Consell Comarcal, el catàleg de les urbanitzacions amb dèficit del Baix Llobregat. Aquesta catalogació forma part d’un projecte que es va iniciar l’any 2017 i que es realitza coordinadament amb la Generalitat de Catalunya.

La presentació ha anat a càrrec del Diputat-delegat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut i Bosque, juntament amb el Conseller Comarcal de Règim Interior, Hisenda i Acompanyament Local, Enric Carbonell i Jorba, acompanyats de la Gerent de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats, Maria Xalabarder Aulet, i del Cap del Servei d’Urbanisme, Ferran Barba Boada, de la Diputació de Barcelona.

Aquesta catalogació recull sistemàticament tota la informació de detall de la demarcació de Barcelona, mitjançant entrevistes amb els i les arquitectes municipals o caps d’àrea dels ajuntaments; un treball de camp i recollida d’informació de base que es cartografia per a cada urbanització.

El Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona 2019, inclourà suport als ens locals amb un programa per a les urbanitzacions amb dèficit, i un altre programa per a la prevenció d’incendis forestals.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte