Presentació oficial del projecte turístic de Les Vies Blaves al Baix Llobregat

El passat divendres 21 de febrer, la consellera de Turisme, Gemma Rodríguez Quiñonero, en representació del Consorci de Turisme del Baix Llobregat va assistir a Aitona a la presentació dels Plans de Foment Turístics 2019 de la Generalitat de Catalunya, que van anar a càrrec de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font.

Dels 20 projectes presentats a tot Catalunya, el projecte del Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha estat valorat com al tercer millor treball amb la propera creació de “Els 7 miradors de Montserrat” i la finalització de la Xarxa de senders per senderistes i cicloturistes.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha obtingut un ajut d'aquest Pla de Foment Territorial del Turisme per impulsar un projecte que contribuirà al creixement turístic i econòmic del Baix Llobregat i a la seva atractivitat turística. La posada en marxa d’aquesta nova oferta de natura comprèn la recuperació i revalorització d’espais naturals per atraure tant a turistes i visitants, com per el gaudi dels ciutadans i ciutadanes de la comarca.

El projecte inclou dos grans actuacions: per una banda la implementació d’Els 7 Miradors de Montserrat i per una altra la finalització de la implementació de la senyalització a l’Èix de Ponent de la Xarxa de Senders del Baix Llobregat. Ambdues actuacions estan vinculades al projecte de la via Blava del Llobregat, atès que és l’èix principal de la Xarxa de Senders del Baix Llobregat.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte