Primera Taula de Concertació del projecte Distribució i Logística a la zona Delta

El passat dimecres dia 8 de maig al Centre de Serveis a les Empreses, de l’ajuntament de Gavà, es va celebrar la 1a Taula de Concertació del projecte Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat, dins el projecte Ocupació a la Indústria Local on hi participen els ajuntaments de la zona Delta del Baix Llobregat, Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat i el Prat de Llobregat, coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i subvencionat per la Diputació de Barcelona.

La trobada va comptar amb la presència i participació dels agents clau del territori, sindicats, patronals, agències d’innovació, representants del món acadèmic i associacions empresarials de la comarca, a més dels equips tècnics dels ajuntaments participants i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’objectiu de la trobada va ser establir col·laboracions i sinèrgies que es puguin dur a terme entre els diferents agents del territori per a poder aconseguir els reptes que planteja el desenvolupament de la indústria 4.0. al sector de la distribució i la logística a la zona Delta del Baix Llobregat. El fet que el programa estigui encetant el primer tram de formació, també fa que sigui un bon moment per reflexionar i compartir punts de vista en quant a l'estructura del mateix.

La primera part de l’acte va consistir en la presentació del disseny del projecte als agents clau del territori. La segona part de l’acte va ser una taula de treball on posar en comú dubtes al voltant del projecte i propostes de col·laboració per part dels diferents ens que el configuren.

En resum, una jornada on es va poder constatar la importància del treball en xarxa, on es van poder conèixer els punts de vista dels diferents actors del territori i quins podrien ser els propers passos a seguir per continuar sent un sector competitiu i motor a la comarca.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte