Professionals de Joventut de la comarca graven un vídeo en defensa del jovent

Professionals que atenen a les persones joves de la comarca del Baix Llobregat, han sumat esforços per gravar un vídeo en defensa de la Joventut.

La idea parteix del neguit de l’equip de l’Espai Jove Nord de Martorell en percebre, en alguns mitjans de comunicació, un gran volum de crítiques dirigides a la població jove sobre les actituds que tenen enfront de la Covid.

Aquestes crítiques poden arribar a penetrar en l’imaginari col·lectiu de la societat i poden fer estendre la criminalització vers les persones joves, que justament, en aquesta pandèmia mundial, és un dels sectors socials especialment vulnerable.

Davant d’aquesta preocupació, l’equip de Martorell va pensar com podíem donar suport als i les joves, entenent que, en la situació actual, no podem engegar iniciatives presencials. La resposta: format de vídeo conjunt amb els i les dinamitzadores dels casals i espais joves de la comarca. I alhora, podem arribar a més joves a través de les xarxes socials.

Altrament, es visibilitza que hi ha una part de la població adulta del seu voltant que sap que ho estan fent el millor possible i que els recolza en tota aquesta situació que estem vivint.

Gràcies a aquest vídeo transversal, es poden sentir una mica més acompanyats en aquesta etapa de pandèmia.

El guió: denunciar la criminalització dels joves, advertint de la certa deshumanització que això pot implicar i posicionant-nos com a professionals de joventut al costat d’una part de la població que possiblement ha estat de les que ha patit més aquest any de restriccions sanitàries i socials. 

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte