Què fem davant el maltractament a les persones grans?. Intervenció davant el maltractament

El conseller de Polítiques de Benestar i Desenvolupament Social, Xavier Paz Penche, i el president de l’ACAD, Joan Gràcia, van obrir ahir a la seu del Consell Comarcal, la jornada “Què fem davant el maltractament a les persones grans? Intervenció davant el maltractament”, que va estar coorganitzada pel Servei Especialitzat d’Atenció a les Persones del Baix Llobregat, SEAP i l’Associació de Centres d’Atenció a Dependència,  ACAD.

La jornada, en la que van participar més de cinquanta persones, anava adreçada a professionals que treballen amb el col·lectiu de persones grans i persones amb discapacitat, així com a responsables i directius de Centres d’Atenció a la Persona.

L'objectiu de la jornada era reflexionar sobre les situacions de maltractament a les persones grans i persones en situació de discapacitat. La vessant social va anar a càrrec de Mireia Sabaté, treballadora social del SEAP, la vessant jurídica, va anar a càrrec de l’Esther Prieto i la Maribel Farreres, juristes del SEAP i finalment la vessant de salut mental va anar a càrrec del Dr. Josep Moya, psiquiatra i geriatra.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte