Represa de l'activitat del Servei de Control de Mosquits

El Servei de Control de Mosquits ha establert les actuacions per un progressiu retorn a l'activitat, seguint en cada moment la normativa i les mesures de seguretat.

La prestació de serveis està limitada per les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents, així com per la disponibilitat de personal en aquesta situació tan excepcional, que anirà incorporant-se progressivament durant el mes de maig.

El funcionament administratiu i les comunicacions del Servei són normals. S'atendran queixes ciutadanes de forma telemàtica, es realitzaran tractaments larvicides sota criteri de necessitat i urgència.

En l'àrea rural i amb les actuals fortes restriccions de tota classe, es tracten ja les extraordinàries inundacions causades per les pluges aquest mes d'abril. En àrea urbana es controlaran embornals si es considera necessari de resultes de les queixes ciutadanes.

Esperem que durant l'any, la incidència sobre la tasca del Servei, derivada de la situació extraordinària en què ens trobem, sigui la menor possible.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte