Reunió comarcal amb la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania

El passat dimecres 31 de gener, la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, ens va presentar les novetats i línies de treball de cara al 2018 i als propers anys.

Des de la Secretaria van presentar les noves persones interlocutores al territori, Montse Solé, cap de l’Àrea de Territori i Programa i Arancha Garcia, tècnica de territori del Baix Llobregat. La senyora Montse Solé, va explicar les diferents línies d’actuació, tant a nivell de finançament com de projectes que s’han engegat al territori, es van detallar els diferents programes, d’educació, ocupació, reagrupament familiar i formatius, per tal que tots els municipis disposin de la informació actualitzada.
Al final de la sessió, es va obrir un torn de paraules perquè des dels municipis poguessin expressar els seus suggeriments i les seves necessitats.

Per finalitzar la trobada, el conseller comarcal de Cooperació i Solidaritat, Jordi Garcia, va convidar a les persones assistents a participar a les reunions bimensuals del treball que es duen a terme des del passat mes de juny en el context de la Xarxa Comarcal d'Acollida i Inclusió del Baix Llobregat.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte