Reunió de treball amb l'Associació Empresarial el Pla de Sant Feliu de Llobregat

La consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell, acompanyada del coordinador i de personal tècnic de l’Àrea de Desenvolupament Estratègic i Acompanyament Local, s’han trobat, el dimarts 28 de setembre, amb el president i el vicepresident de l’Associació Empresarial el Pla de Sant Feliu, Joan Soler i Joan Saliner, per iniciar una col·laboració entre l’associació i el Consell Comarcal.

Fruit del treball que s'està desenvolupant en el disseny i la implementació del Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Llobregat, en els darrers mesos, s'han dut a terme reunions amb les persones tècniques dels departaments i serveis de promoció econòmica dels municipis per copsar el context socioeconòmic comarcal. Un cop superada aquesta fase i amb la intenció d'anar un pas més enllà, s'ha començat a contactar amb les associacions empresarials.

Amb l'objectiu d'incorporar el teixit associatiu empresarial com un agent clau a tenir en compte en les polítiques i actuacions de reactivació, s'està treballant per formalitzar una col·laboració amb diverses associacions per recollir les seves necessitats, establir vincles i treballar de manera conjunta en futurs projectes.

En aquest primer contacte, representants de l'Associació van traslladar les principals necessitats i problemàtiques amb les quals es troben en el desenvolupament de la seva activitat, així com els reptes de futur que s'han d'abordar en el context post pandèmia.

Per part del Consell, es va informar de la feina feta en matèria de reactivació econòmica i de la posada en marxa de l'Oficina de Projectes Europeus, oferint també la seva disposició a l'associació.

Totes les parts van coincidir amb la finestra d'oportunitat que pot suposar treballar de manera conjunta i aprofitar els recursos que puguin arribar en projectes d'inversió i desenvolupament sostenible.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte