Reunió de treball de la Xarxa tècnica de serveis a les empreses i l’emprenedoria del Baix Llobregat

El Consell Comarcal del Baix Llobregat va acollir ahir, dimarts 18 de desembre, la segona reunió del personal tècnic de serveis a l’empresa i emprenedoria dels diferents ajuntaments de la comarca, Innobaix i del mateix Consell Comarcal per definir el pla de treball de l’any 2019 i establir les línies d’actuació de la Xarxa de la qual formen part.

Les principals línies de treball que s’encetaran han estat consensuades a partir de diverses temàtiques d’interès que s’han detectat a través d’un qüestionari previ. Es va acordar crear un espai de relació i d’intercanvi de coneixement entre les persones participants amb l’objectiu de millorar els serveis que es presten.

A més, participar en accions formatives més innovadores i ajustades a les necessitats identificades, conèixer altres experiències, compartir bones pràctiques, fer propostes conjuntes i compartir recursos o documents han estat altres de les temàtiques d’interès que s’han tractat a la reunió i a partir de les quals s’iniciaran les actuacions.

Aquesta iniciativa, en marxa des del gener passat, té la voluntat d’esdevenir una eina de suport col·lectiu per als participants de la Xarxa interessats a solucionar de manera conjunta les problemàtiques que poden sorgir a l’hora de desenvolupar les seves tasques. Els tècnics i les tècniques han manifestat la seva implicació i el seu interès en aquesta nova experiència col·laborativa.

Amb aquestes dinàmiques, es vol millorar la cohesió entre les diferents administracions del territori i afavorir el creixement professional dels i les tècniques per tal de potenciar i apropar els serveis que s’ofereixen a la ciutadania.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte