Roques Blanques, un cementiri multiconfessional

La presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Martínez Morales, i la consellera de Desenvolupament Econòmic, Estratègic i Agrícola, Lourdes Borrell Moreno, acompanyades del Carles Armengol Siscares i Llorenç Olivé i Morros de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, i de Mohamed el Ghaidouni i Abdeslam Ben El Fassi d’UCIDCAT,  i Ahmed El Banhaji de la Comunitat Musulmana i Mohamed Halhoul de la Federació Consell Islàmic de Catalunya, han visitat aquest matí el cementiri de Roques Blanques.

El motiu de la visita ha estat la revisió del projecte de 63 tombes a terra i orientades a la Meca per a la comunitat musulmana. Tombes de tres nivells adaptades als requisits i la fe musulmana, que està previst que estiguin finalitzades per a finals del mes de maig de l’any vinent.

Les restriccions de mobilitat derivades de la pandèmia que estem vivint, fan que algunes religions no puguin repatriar les persones difuntes al seu país d’origen.

Atesa la demanada de la comunitat musulmana, el Consell Comarcal va iniciar els tràmits per a la gestió d’un espai adequat al cementiri comarcal.

El cementiri de Roques Blanques, és propietat del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i és gestionat pel grup funerari Àltima, es tracta d’un cementiri aconfessional que atén la diversitat religiosa del Baix Llobregat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte