Sessió de Xarxa Baix

La sessió de Xarxa Baix del dia 13 de març de 2018 que es va celebrar a la sala d’actes del Consell Comarcal del Baix Llobregat, es va iniciar amb la presentació de les conclusions de l’estudi sobre el projecte de “Bon tracte a les persones grans i persones en situació de fragilitat: cap un envelliment saludable” per part de l’Ester Fornells, Coordinadora del SEAIA del Baix Llobregat.

A continuació la professional, Rosa Mela, del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i la Sònia Jiménez, treballadora social de l’ajuntament de El Prat van fer la presentació d’un cas de violència filio-parental cap a una persona gran, la seva mare. A continuació es va obrir un debat entre els assistents a la sessió al voltant del tema de la violència, la legislació actual i els recursos que en els casos de protecció en l’àmbit dels adults és molt difícil de poder-ne disposar.

La trobada va finalitzar amb la intervenció del Dr. Josep Moya que va explicar el que implica un procés de demència en la relació de parella i a nivell intrafamiliar i va posar de manifest la necessitat de cura del malalt i del curador, així com la susceptibilitat del com es passa de víctima a maltractador/a i de maltractador/a a víctima.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte