S'incorporen a treballar al Consell Comarcal 29 persones en el marc del programa Treball i Formació

Aquesta setmana s’han incorporat a treballar al Consell Comarcal 29 persones, en el marc de la nova edició del programa Treball i Formació 2023.

Les persones contractades prestaran els seus serveis, durant un període de 12 mesos, dins de dos projectes comarcals, suport administratiu i atenció directa al públic, i assessorament i sensibilització en accions cíviques i mediambientals.

A més, rebran una formació en competències transversals de 70 hores centrada en Habilitats comunicatives i resolució de conflictes a l’entorn de treball, destinada a implementar, millorar i reforçar les seves habilitats personals per tal que contribueixi a potenciar la seva l’ocupabilitat en un futur.

Els projectes comarcals es desenvoluparan als ajuntaments de menys de vint mil habitants de la comarca: d’Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Pallejà Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Vallirana. 

El programa té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació transversal, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball.

El conseller de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Fernando Vicente, ha rebut a les persones contractes encoratjant-les a aprofitar aquesta oportunitat i posant en valor “aquest programa que les permetrà adquirir experiència laboral en un entorn real de treball, i obtenir la qualificació o les capacitats necessàries per a la seva inserció laboral”.

Aquest programa, impulsat per la Generalitat de Catalunya i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, compta amb una subvenció d'1.023.716,82 euros en la convocatòria anticipada 2023 per les actuacions de contractació laboral, formació en competències transversals i acompanyament i suport.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte