S'inicia un nou Projecte singular d'ocupació per a persones joves

El projecte “Jove, al Baix tu decideixes” s’ha iniciat el passat 19 de novembre.

El projecte “Jove, al Baix tu decideixes”, que s’emmarca dins de la convocatòria de Projectes singulars del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, s’ha iniciat el passat 19 de desembre.

El seu objectiu és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves que es troben en situació d’atur i que no formen part dels sistemes d’educació i formació mitjançant actuacions destinades a la millora de l’ocupabilitat, realitzant orientació laboral i formació professionalitzadora; i a través de l’adquisició d’experiència laboral.

El projecte s’adreça a 220 persones joves preferentment entre 18 i 29 anys, que estiguin empadronats en algun municipi de la comarca del Baix Llobregat i que es trobin en situació de desocupació.

A més, comptarà amb 11 punts d’orientació laboral repartits entre 10 municipis de la comarca per donar cobertura a tot el territori, on les persones joves participants realitzaran les accions d’orientació laboral i on tindran una persona com a tutora de referència, que els acompanyarà i farà un seguiment durant tot el projecte.

Aquests punts estan ubicats als municipis de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Gavà, Martorell, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, que compta amb dos punts, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Viladecans.

Les persones joves participants es formaran en les següents especialitats formatives:

  • Atenció al client i habilitats de comunicació
  • Màrqueting digital
  • Atenció al client i activitats administratives
  • Operacions auxiliars de magatzem
  • Serveis auxiliars de perruqueria
  • Atent de dinamització esportiva – agents digitals
  • Aspirant de vigilant de seguretat
  • Auxiliar de serveis, consergeria i control d’accessos
  • Iniciació a la cuina i serveis de sala
  • Restauració

Una agrupació d’entitats -formada per ajuntaments, empreses de formació i agents econòmics- participa en el projecte, així com els ajuntaments de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Gavà, Martorell, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Viladecans; les empreses de formació Levelinstrukta SL, Sinergia, Team & Training SL, Sodexo Iberia SA; el Citilab de Cornellà de Llobregat; les associacions empresarials d’AEBALL i PIMEC i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, que realitza les funcions d’entitat coordinadora i promotora.

“Jove, al Baix tu decideixes” ha rebut una subvenció total de 776.555,55 euros i finalitzarà el 31 de desembre de 2019. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte