S'obre la convocatòria per contractar 8 joves en pràctiques

El Consell Comarcal del Baix Llobregat preveu contractar 8 persones Joves en Pràctiques beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i desenvolupament professional de cada lloc de treball.

Els perfils professionals a contractar són:

 1. Tècnic/a del Departament de Promoció Econòmica. Llicenciatura o grau en periodisme i comunicació.
 2. Tècnic/a de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic - Observatori Comarcal del Baix Llobregat. Títol universitari de grau, llicenciatura superior en ciències socials, preferentment en sociologia, ciències polítiques, ciències del treball, economia, estadística o equivalent.
 3. Tècnic/a del Departament de Joventut. Diplomatura, llicenciatura o grau en la branca de les ciències socials.
 4. Tècnic/a de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal, i traballar en estreta col.laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Titulació universitària de grau, llicenciatura o diplomatura en l'àmbit de turisme.
 5. Tècnic/a del Departament de Serveis Socials i Oficina d'Habitatge. Diplomatura, llicenciatura o grau en la branca de les ciències socials: Integració social, Educació social, Ciències del treball, Sociologia, Antropologia, Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia o Ciències polítiques i de l'administració. Relacions laborals, Educació Social o Treball Social o Magisteri.
 6. Tècnic/a del Departament de Serveis Socials. Títol universitari de grau en Treball social o equivalent.
 7. Tècnic/a del Departament de Serveis Socials. Tècnic/a o tècnic/a auxiliar informàtic/a amb coneixement per programar llenguatge PHP i bases de dades MySQL, disseny de pàgines web amb CMS Word Press.
 8. Tècnic/a del Departament d'Igualtat. Titulació de grau de la branca social i jurídica; treball social, educació social, dret, sociologia, etc., o psicologia.

Podràn ser beneficiàries les persones que compleixin els següentes requisits:

 • Ser demandants d'ocupació no ocupats (DONO) i estar inscrits al SOC en el moment de participar en la selecció.
 • Estar inscrit al Registre de Garantia Juvenil
 • No haver participat en programes anteriors de joves en pràctiques.

S’ofereix un contracte laboral en pràctiques a jornada completa de 37,5 hores setmanals, amb un període de contractació de 6 mesos, d'octubre de 2018 a abril de 2019.

Si estàs interessat/da i compleixes els requisits, envia el teu currículum a l'adreça recursoshumans@elbaixllobregat.cat, indicant la referència "contractació en pràctiques 2018".

Aquestes contractacions s'efectuaran d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, confinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%

 

 

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte