Torna ‘La Ruta del TRAM’ per impulsar els atractius turístics, culturals i gastronòmics del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM han posat en marxa, un any més, ‘La Ruta del TRAM’, ja consolidada en el territori, que convida a descobrir indrets rellevants, edificis emblemàtics i l’oferta gastronòmica al voltant del tramvia a la zona del Baix Llobregat. La Ruta ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

Inclou múltiples propostes culturals i d’oci, i proposa descobrir els parcs, jardins i mercats de pagès dels diferents municipis de la zona, a més de conèixer una selecció de restaurants de cuina kilòmetre 0, amb productes frescos del Parc Agrari del Baix Llobregat.

I és que, la ruta no només vol apropar-nos a la cultura del territori sinó que també vol incentivar el consum de productes locals, tot fomentant el consum sostenible.

Els atractius del Baix Llobregat des del Trambaix

El Baix Llobregat atresora interessants centres museístics, arquitectura i patrimoni cultural. Per exemple, amb “La Ruta del Tram en família” es pot gaudir d’activitats per als més petits als Museus d’Esplugues - Can Tinturé i La Rajoleta-, visitar el Museu de les Matemàtiques i fer un passeig en trenet pel parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

També es pot descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol i Gibert a Sant Joan Despí, que enguany estrena a més una experiència immersiva 360 graus; l’edifici Walden i el refugi antiaeri a Sant Just Desvern, el Palau Mercader a Cornellà de Llobregat, i el Palau Falguera i la ruta modernista a Sant Feliu de Llobregat. Experiències per a grans i petits a un tramvia de Barcelona.

I tot això, es complementa amb una bona proposta gastronòmica: la que ofereixen els mercats de pagès on comprar productes de l’horta, que es poden tastar als restaurants del Baix Llobregat. Mercats i establiments gastronòmics que ofereixen productes de proximitat i de km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Per gaudir de l’experiència i dels descomptes especials és tan fàcil com accedir a www.rutadeltram.cat, activar les promocions i mostrar-les als establiments.

Tota la informació es troba al web, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte