Torna el cicle de concerts a la Cripta de la Colònia Güell

Aquest mes de setembre torna el cicle de concerts a la Cripta de la Colònia Güell, en la seva 30a edició.

Aquesta nova edició, organitzada per l’ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i el Consorci de la Colònia Güell, comptarà amb dues sessions. El primer concert, que es realitzarà el divendres 9 de setembre a les 21 h i que comptarà amb la intervenció del duet “Mia Ramer & Josep Manel Vega”. Sota el títol Unfinished Landscape, la cantant i arpista suïssa i el guitarrista català interpreten junts cançons que desenvolupen mitjançant improvisacions que converteixen cada concert en una experiència irrepetible.

I un segon concert, que tindrà lloc el divendres 16 de setembre a les 21 h, i que serà una sessió amb una jazz band, concretament Èlia Bastida & Josep Traver feat Joan Chamorro.

Tots dos concerts són gratuïts, no cal fer reserva d’entrada. L’entrada serà lliure fins a emplenar l’aforament de la Cripta.

El Consorci de la Colònia Güell és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte