Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes per a compartir temps en família

Activitats turístiques arreu de la comarca amb preus reduïts

Ja és aquí el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que proposa durant tot el mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Una gran varietat d’atractius turístics de la comarca ofereixen gratuïtats i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per gaudir d'activitats d’oci i d’aventura, rutes a la natura, visitar museus, participar en tallers i tastar la gastronomia.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes i promocions per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

També, durant aquest SuperMes s’organitzen activitats completament originals, com ara aprendre a tenir cura de ponis i cavalls, activitats nàutiques, participar en jocs i escape rooms, visites teatralitzades i en realitat augmentada, gimcanes nocturnes a la natura, entre d’altres.

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web www.elsupermes.cat i activar les promocions.

A més de tots els descomptes, durant el SuperMes s’organitzaran diferents sorteigs, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per a premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

La campanya de promoció turística El SuperMes és una acció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, i compta amb una gran implicació del sector públic i del sector privat de la comarca, amb l'objectiu de continuar consolidant la seva aposta pel turisme familiar.

www.elsupermes.cat

#elsupermes

#TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat #aunsaltdeBarcelona

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte