Trobada de les Sindicatures i el Consell Consultiu de la Gent Gran

El passat dijous 29 de novembre va tenir lloc una trobada entre les Sindicatures de Greuges del Baix Llobregat i l'Hospitalet, i les delegades i delegats del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat.

Els síndics i síndiques de Cornellà de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans i l'Hospitalet de Llobregat van presentar recentment un informe, on es detallen les queixes que atenen habitualment en l'àmbit de les persones grans: dependència, sanitat, tràmits, subministraments de serveis bàsics, bretxa digital, mobilitat, etc. A la sessió es va parlar sobre el contingut d'aquest informe i sobre els treballs del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat, que enguany a la seva assemblea anual de desembre, presentarà dicàmens sobre pensions, la llei de gent gran de Catalunya i l'abús de medicaments en les persones grans.

A la sessió, la delegada de Cervelló, Lolita Gardiel i Arqués, va llegir algunes reflexions respecte a les queixes a les Sindicatures (document adjunt).

La trobada, on també es va parlar sobre el Congrés de Gent Gran de Catalunya, que tindrà lloc a la tardor de 2019, va servir per iniciar un camí de col·laboració entre les Sindicatures i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat.

 

 

Document/s adjunt/s: 
Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte