"Tu opresión no es novedad" obra guanyadora del IV Concurs Talla Ja!

El passat divendres 26 d’octubre es va reunir el Jurat de la IV edició del concurs Talla Ja! amb la violència masclista. Concurs que es promou des del Servei Comarcal de joventut i la comissió de joves i relacions personals per escollir l’obra que millor representi el rebuig social a la violència masclista i que promogui la prevenció, la sensibilització i la conscienciació de la societat, amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, dia internacional contra la violència envers les dones.

Enguany, s’han presentat al concurs persones joves amb propostes en diversos formats: fotografies i cançons, expressant el rebuig davant la violència masclista.

Basant-se en els criteris de valoració del concurs l’obra premiada, original i inèdita, ha estat la cançó presentada per l’espluguenca Ona Bachrach  (@onabachrach).

L’obra expressa l’apoderament que es pot aconseguir treballant en connexió amb altres dones, en aquest cas, una dona jove s’apodera amb la guitarra entre les mans, trenca amb la opressió i deixa la por a un costat en el marc d’un sistema de relació de poder. Alhora emfatitza la protesta, la recerca d’ajuda i la denuncia per fer front a aquesta xacra, i  així finalment eradicar-la.

El jurat ha estat format per professionals de l’àmbit de joventut, de comunicació i joves creatius i pel conseller de joventut en Miquel Comino.

Aquesta obra que promocionarà la campanya Talla Ja!! amb la violència masclista, rebrà un premi de 400€.

L’obra guanyadora es podrà utilitzar en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que realitzin cadascun dels 30 ajuntaments de la comarca, així com els serveis del Consell Comarcal.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat vol agrair i felicitar a la guanyadora del concurs i a totes les persones que han participat, i anima a la gent jove del Baix Llobregat a continuar treballant per eradicar aquesta problemàtica social. 

 

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte