Visita de les Muntanyes del Baix a les instal·lacions de biomassa de Tremp

Una delegació de representants de l’àmbit polític i tècnic de municipis que formen part de les Muntanyes del Baix van visitar les instal·lacions de biomassa al municipi de Tremp (Pallars Sobirà).

A petició de l’oficina tècnica de les Muntanyes de Baix (Consell Comarcal) el passat nou de març van realitzar una visita a la planta de assecat que Forestal Catalana té ubicada a la població de Vilamitjana, i també van visitar la instal·lació de la caldera de biomassa de 500kW que dona servei a l’Hospital de Tremp.

Aquesta visita gestionada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’emmarca dins de convocatòria del PSG (Programa Metropolità d’Actuacions de Millora del Paisatge Natural i Urbà) en la que participen els municipis que pertanyen a l’AMB i que formen part del projecte de les Muntanyes del Baix.

La gestió del bosc és un dels punts importants d’aquest projecte, i per desenvolupar-lo els ajuntaments es plantegen línies de treball que permetin una explotació agroforestal sostenible, implementant calderes de biomassa en els equipaments municipals, amb l'objectiu de promoure  demanda de proximitat i crear llocs de treball a la comarca.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte