Visita de l'escola Edumar al Consell Comarcal

Avui les classes de 4t de primària de l'escola Edumar de Castelldefels han visitat el Consell Comarcal del Baix Llobregat. La consellera d'hisenda, règim interior, acompanyament local i administració electrònica, Cristina Martínez Rodríguez i Lourdes Borrell Moreno, consellera de desenvolupament econòmic, estratègic i agrícola, han acompanyat els nens i nenes al llarg de la visita.

Els han explicat què és el Consell Comarcal, com s'organitza, quines són les seves funcions i quins serveis ofereix. Els i les alumnes s'han mostrat molt interessats/des i han fet tot de preguntes que les conselleres han respost per resoldre tots els seus dubtes. S'ha parlat de com es conforma el govern del Consell Comarcal, qui hi forma part i com es desenvolupen les sessions de ple.

Per explicar-ho millor, les conselleres han preparat un simulacre de ple on les classes s'han pogut posar a la pell dels consellers i conselleres. Han escollit una presidenta i uns/es vicepresidents/es, un secretari i una interventora. Entre tots i totes han debatut mesures per portar l'entrepà a l'escola sense perjudicar el medi ambient. Així, han pogut experimentar com és un debat, com funcionen les propostes i com es resolen les votacions i han vist com ho poden aplicar a les seves classes.

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte