Viu la màgia del Nadal amb més de 50 propostes al Baix Llobregat

Ja és aquí el Nadal, i un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal, posa en marxa al seu web la campanya ÉS NADAL guarnida de més de 50 propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona.

El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal a tothom. D’aquesta manera, al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També es proposen restaurants i activitats gastronòmiques, allotjaments i, fins i tot, es pot reservar i comprar entrades a preus molt especials.

Activitats plenes de màgia

Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira de la Puríssima de Sant Boi (del 6 al 8 de desembre) i la Fira Avícola de la Raça Prat (del 17 al 19 de desembre), fins a l’espectacle “Un Nadal amb el Mag Lari” a La Passió d’Esparreguera (11 de desembre), el “Sona, sona la pianola”, a Cornellà el 12 de desembre, sense oblidar, el Teatre Familiar com l’actuació KLÉ a Castelldefels (7 de desembre), o el “Pastorets cap a Betlem!, també a Castelldefels (11 de desembre). Espectacles per a tots els públics!

Per anar en família, el web proposa des d’anar a la pista de gel de Sant Vicenç dels Horts, a conèixer el guerrer Roc de Benviure a Sant Boi de Llobregat (5 de desembre), visitar el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat o el Campament dels Reis Mags d'Orient a Pallejà, participar en el taller per fer un tió de Nadal a Sant Climent de Llobregat (17 de desembre), fer cagar el Tió gegant a Martorell (12 de desembre), pujar al tren de Nadal (a partir del 22 de desembre) o descarregar adrenalina als Jocs Gegants de Molins de Rei (11 de desembre), participar en els tallers familiars d'en Fanguet als Museus d'Esplugues de Llobregat (del 28 al 31 de desembre), i també apropar-nos a la Fira de Nadal de Vallirana (4 i 5 de desembre), al Pessebre Playmobil (fins al 5 de gener) i la Fira de Nadal de Castelldefels (del 6 al 23 de desembre), al Mercat de Sant Nicasi de Gavà (11 i 12 de desembre), la Fira de Nadal de Begues (18 de desembre) o al Pessebre Vivent de Viladecans (del 17 al 19 de desembre), entre altres propostes.

A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i el seu Caçations), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l'itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web.

I en l’àmbit gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca, comprar productes de pagès del parc rural de Montserrat els dies 17 i 18 de desembre a la Fira de Nadal de Collbató, o fer unes tapes al FiraTAST de Nadal de Corbera de Llobregat el dia 11 de desembre.

I com no podia ser d’una altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada pel sorteig d’un lot molt festiu “i suculent”, farcit de productes de proximitat i d’una escapada per a dues persones.

En definitiva, un Nadal per a somiar i gaudir al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.

 

#EsNadal   #BaixLlobregat   #TurismeBaixLlobregat

Per a més informació:

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
turisme@elbaixllobregat.cat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte