XIV Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat

Sota el títol “Món virtual i relacions digitals: oportunitats i riscos de la hiperconnectivitat”, el Consell Comarcal, des del Servei Comarcal de Joventut, organitza la catorzena edició de la Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat.
 
Un esdeveniment dedicat a la convivència entre l’entorn digital i el físic, i les potencialitats i reptes que aquest suposa pel treball amb persones joves. Sense perdre de vista els riscos associats a l’ús abusiu de les eines digitals, volem incorporar una mirada positiva sobre la tecnologia i posar en valor, també, algunes de les oportunitats que ofereix.
 
La catorzena edició de la jornada tindrà lloc el dijous 9 de juny, a les 9:30 h a l’Espai Maragall de Gavà, i comptarà amb la ponència inaugural, “Win-win: la digitalització i les relacions intergeneracionals”, a càrrec del Dr. Albert Sabater Coll, professor Serra Húnter de Sociologia, director de la Càtedra - Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC), i Coordinador d'Estudis del Màster en Economia de l'Empresa (Business Economics) a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.
 
La Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat promou un espai divulgatiu, d’intercanvi i de reflexió, pensat perquè resulti inspirador per a les persones assistents i que convidi a l’acció. És un acte adreçat, especialment, a professionals (joventut, acció social, ensenyament, etc.) que treballen amb joves i càrrecs electes de l’àmbit. Això no obstant, es tracta d’un esdeveniment obert i gratuït, al qual pot assistir qualsevol persona interessada en la temàtica que s’hi aborda, la qual canvia cada any.

Inscripcions i programa en aquest enllaç.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte