Objectius

El principal objectiu del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat ha estat aconseguir que el màxim número de persones de la comarca tinguin informació real i rigorosa de la situació actual de les dones, participar als debats, actes, xerrades i totes les activitats programades per les subseus, i expressar les seves opinions sobre les diferents temàtiques que es proponien als documents de treball.

L’activitat prèvia del Congrés ha suposat una veritable “sacsejada feminista” a la comarca, que ha permès prendre encara més consciència d’on som i a on volem arribar. Cal destacar que les conclusions del Congrés definiran les línies estratègiques de les polítiques públiques d’igualtat a la comarca durant els propers anys.

Altres objectius són:

  • Impulsar i donar visibilitat a les reivindicacions feministes.
  • Situar el debat feminista a l’actualitat, recordant els principis fonamentals i projectant-los en la situació actual.
  • Fomentar el debat crític i la participació de les dones en l’eradicació de les desigualtats de gènere.
  • Fomentar la presència i participació de les dones en els espais de pressa de decisió en l’àmbit polític, econòmic, social i cultural.
  • Donar visibilitat a les veus femenines i fomentar el treball en xarxa, tot construint noves complicitats entre els agents socials, econòmics i politics.
  • Difondre i fomentar l’intercanvi d’iniciatives municipals pel foment de la igualtat de gènere.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte