Estrella Montolio Duran

Catedràtica de Lingüística Hispànica de la Universitat de Barcelona. Especialista en l’estudi dels intercanvis comunicatius en contextos professionals, on incorpora una perspectiva de gènere. Autora de 15 llibres, entre els quals destaquem per aquesta ocasió Estratègies de comunicació per a dones directives (Dpt. de Treball), Comunicació igualitària (Caixabank/Planeta) i Imbatibles (amb S. Berbel, M.R. Benedicto, M. Cárdenas i E. Pujol).  L'any 2015 va rebre el Premi de Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista per la qualitat de la seva recerca amb perspectiva de gènere atorgat per l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

Divulgadora en mitjans de comunicació i, particularment, en l'espai Todo es lenguaje del programa Las Tardes de Radio Nacional.

Col·labora com a assessora en comunicació amb administracions municipals, autonòmiques i de l’Estat (ministeris, Generalitat de Catalunya, ajuntaments de Barcelona i Madrid, Diputacions, etc.) així com amb empreses com ara Aena, Caixabank, Endesa o Naturgy.

Com a investigadora, actualment participa en dos projectes europeus i és la Investigadora principal de projectes interdisciplinaris.

Data: 
dimarts, 18 octubre, 2022 - 21:00

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte