Lucía López Fernández

Lucía López Fernández és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració amb diploma d’estudis avançats en Ciències Socials per la Universitat Pompeu Fabra i estudis de postgrau en analítica de dades, estratègia i comunicació política.
Des de 2007 treballa en l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat. L’anàlisi del món del treball és un dels principals eixos de treball de l’Observatori i, des dels seus inicis, aquesta anàlisi es fa amb perspectiva de gènere. Donada la trajectòria feminista de l’Observatori, el 2021 s’inicia, juntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Observatori de Gènere Metropolità. Aquest Observatori comença a caminar en l’anàlisi quantitatiu en l'àmbit local i metropolità del treball i pretén ser un impulsor de polítiques públiques feministes que millorin l’ocupabilitat de les dones.
Les principals línies de treball i expertesa de Lucía, relacionades amb la comissió de treball, són: anàlisi local del mercat de treball (recerca continuada de fonts de dades, variables i indicadors); seguiment de les tendències futures del treball i comunicació i visualització de dades.

Per a més informació, podeu consultar el seu perfil en xarxes socials

https://www.linkedin.com/in/llfeu/
https://twitter.com/LF_Lucia

 

Data: 
dijous, 19 maig, 2022 - 10:15

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte