Sóc jove d'entre 16 i 29 anys

Ocupació

Des del Consell Comarcal del Baix Llobregat pots trobar orientació ocupacional a través de l’Oficina Jove i de l’equip de Referents d’Ocupació Juvenil.

La situació provocada per la COVID-19 està tenint un gran impacte sobre el mercat laboral. Per això, a continuació et facilitem alguns enllaços per a que puguis consultar informació d’interès:

Si has decidit buscar o canviar de feina, has de conèixer el que t’expliquem a continuació:

 • SOC: A la pàgina web del SOC pots trobar-hi informació adreçada a la ciutadania i també un apartat específic on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19

Més concretament, si et preguntes com donar-te d’alta com a Demandant d’Ocupació en aquests moments, pots accedir directament a aquest enllaç

 • Garantia Juvenil: Has sentit a parlar de la Garantia Juvenil? És una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil. Pots accedir a la informació sobre els requisits i la manera d’apuntar-t’hi en aquest enllaç
 • Feina Activa: Si estàs cercant feina activament, et recomanem el portal Feina Activa de la Generalitat de Catalunya https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home , que facilita l’accés de persones candidates a ofertes de feina vigents.
 • Servei Comarcal de Joventut i Referents d’Ocupació Juvenil: Cerquem periòdicament ofertes de treball al territori i en fem difusió a través de les xarxes socials. Estigues al cas perquè no se te n’escapi cap! Segueix-nos a @jovebaix (Instagram) i SCJoveBaix (Twitter) i Instagram, Twitter i Facebook: @rfocupaciobl

Formació i Orientació acadèmica

 1. https://oficinajove.elbaixllobregat.cat/serveis/treball-i-formacio/#treball-03
 2. Cercadors de cursos online
 3. Orientació en sessions virutals

Mobilitat

 1. Al Baix Llobregat hi ha un servei especialitzat en l’assessorament sobre mobilitat internacional per a joves. Està pensat per informar-te i orientar-te si estàs valorant la idea de viure una experiència a l’estranger. Et donaran un cop de mà si t’interessa fer pràctiques, un voluntariat, trobar feina fora del país o accedir a una beca internacional. Pots consultar com contactar-hi en aquest enllaç Es publica, a més, un butlletí mensual que recull propostes i notícies vinculades en aquest àmbit. El trobaràs en el mateix espai!
 2. https://oficinajove.elbaixllobregat.cat/serveis/treball-i-formacio/#treball-05

Habitatge

 1. Consulta la GUIA JOVES I HABITATGE: mesures urgents en habitatge per la COVID-19.
 2. Assessoria d'habitatge per a joves en linia

Voluntariat

Tant si necessites ajuda com si ets una persona que vol donar un cop de mà durant la crisi provocada per la COVID-19, hi ha diferents opcions per trobar una resposta a la teva inquietud. Et proposem dues webs on podràs oferir el teu suport i també on tindràs l’opció de sol·licitar-ne!

 • Ajudem.cat és una plataforma ciutadana que vol promoure la solidaritat, el dret a la informació i la participació per combatre la COVID-19. "Ajudem.cat" aspira a convertir-se en un punt de trobada solidari on compartir voluntariat, coneixements i recursos.
 • La Generalitat de Catalunya també compta amb un portal que vehicula crides al voluntariat “Connecta’t al voluntariat” on s’hi recullen crides a la col·laboració per part d’entitats i ajuntaments.

Salut emocional:

 1. Consultori de confinats
 2. gestioemocional.cat
 3. guia “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament”.
 4. www.instagram.com/rfocupaciobl

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte