Mobilitat internacional per a joves

Les estades a l’estranger afavoreixen que els i les seves joves adquireixin competències personals i professionals altament valorades en la societat actual. El servei d’assessorament especialitzat en mobilitat internacional en marxa al Baix Llobregat ofereix, a les persones joves que estan valorant la possibilitat de marxar a l’estranger, informació i acompanyament personalitzat i gratuït per planificar les seves estades.

Actualment, nou municipis de la comarca participen en aquest projecte, oferint espais estables d’informació, orientació i assessorament especialitzat per a joves. A més, l’entitat que presta el servei, edita mensualment (excepte a l’agost) una revista que recull convocatòries i vacants interessants per a persones que es plantegen protagonitzar una experiència de mobilitat internacional.

Formulari

Si vols ampliar informació sobre les opcions existents per viure una experiència internacional i/o necessites assessorament i orientació per planificar la teva estada a l’estranger, pots facilitar-nos les teves dades perquè et derivem al servei d’assessorament especialitzat més proper.

Només has d’omplir aquest qüestionari, i ens posarem en contacte amb tu!

Municipis i contacte

Castelldefels
Espai Jove La Masia. Carrer Bisbe Urquinaona, 25
punt_informacio@castelldefels.org

Cornellà de Llobregat
Craj. Centre de Recursos Juvenils. Carrer Mossèn Andreu, 17
puntvolisol@gmail.com

El Prat de Llobregat
El Lloro, Serveis de Joventut. Carrer Mariscal Joffre, 3
mobilitat@joves.prat.cat

Gavà
La Casa Gran. Carrer Major, 37
lacasagran@gava.cat

Molins de Rei
Punt Jove. Carrer Jacint Verdaguer, 48
puntjove@molinsderei.cat

Sant Andreu de la Barca
Espai Jove. Av. de la Constitució, 24
joventut@sabarca.cat

Sant Boi de Llobregat
El Punt - Factoria Jove. Carrer Mallorca 30-34
elpunt@santboi.cat

Sant Joan Despí

Oficina Jove d'Emancipació. Casa Rovira, carrer Jacint Verdaguer, 27

Sant Vicenç dels Horts
Centre Cultural i Cívic Virgínia Amposta. Carrer d’Antoni Mampel, 1-3
espailacapella@gmail.com

Viladecans
Centre de recursos per a joves Can Xic. Parc de Can Xic, 1
canxic@viladecans.cat

Oficina Jove del Baix Llobregat
Format virtual
oficinajove@elbaixllobregat.cat

 

Revista mensual

L’Associació Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC) elabora, mensualment, una revista que recull algunes de les oportunitats més atractives per activar experiències de mobilitat internacional entre les persones joves. Aquí hi trobaràs les últimes edicions.

Números anteriors

Projectes

Changing for Climate (2022)

Intercanvi juvenil impulsat per Taller d'Art, Cultura i Creació i finançat pel programa Erasmus+ amb l'objectiu de lluitar contra l'emergència climàtica.
El projecte es va desenvolupar del 10 al 18 d’abril de 2022 al Prat de Llobregat i va reunir a 40 joves de Catalunya, Grècia, Itàlia, Letònia i Polònia.

ST. ART - Costruire il futuro con la street art (2023)

Intercanvi juvenil del programa Erasmus+ impulsat per Futura Associazione i amb Taller d'Art, Cultura i Creació com a entitat sòcia.
El projecte es va desenvolupar del 15 al 24 de juliol de 2023 a Aielli (Abruzzo, Itàlia) i va comptar amb la participació d'un grup de joves de Sant Joan Despí, a banda de joves d'Itàlia, Romania, Polònia, Bulgària i Turquia, per descobrir el poder de l'street art per al desenvolupament rural.

Cos Europeu de Solidaritat (2023)

Joves com la Raquel Torrecillas, de Gavà, i la Gabriela Álvarez, de Sant Boi de Llobregat, han desenvolupat projectes de voluntariat a Amsterdam i Itàlia, respectivament.
El programa del Cos Europeu de Solidaritat permet a joves d'arreu d'Europa desenvolupar tasques en benefici d'altres comunitats europees en àmbits diversos amb totes les despeses cobertes.

 

 

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte