Mobilitat internacional per a joves

Les estades a l’estranger afavoreixen que els i les seves joves adquireixin competències personals i professionals altament valorades en la societat actual. El servei d’assessorament especialitzat en mobilitat internacional en marxa al Baix Llobregat ofereix, a les persones joves que estan valorant la possibilitat de marxar a l’estranger, informació i acompanyament personalitzat i gratuït per planificar les seves estades.

Actualment, nou municipis de la comarca participen en aquest projecte, oferint espais estables d’informació, orientació i assessorament especialitzat per a joves. A més, l’entitat que presta el servei, edita mensualment (excepte a l’agost) una revista que recull convocatòries i vacants interessants per a persones que es plantegen protagonitzar una experiència de mobilitat internacional.

Formulari

Si vols ampliar informació sobre les opcions existents per viure una experiència internacional i/o necessites assessorament i orientació per planificar la teva estada a l’estranger, pots facilitar-nos les teves dades perquè et derivem al servei d’assessorament especialitzat més proper.

Només has d’omplir aquest qüestionari, i ens posarem en contacte amb tu!

Municipis i contacte

Kasal de Joves Frederic Mompou 
Plaça Joan XXIII, 10 Castelldefels
mobilitat.tacc@gmail.com

CRAJ
C/ de Mossèn Andreu, 17, Cornellà de Llobregat
 
El Lloro Serveis de Joventut
C/ del Mariscal Joffre, 3, el Prat de Llobregat
 mobilitat@joves.prat.cat
 
La Casa Gran
C/ Major, 37, Gavà
mobilitat.tacc@gmail.com
 
Punt Jove de Molins de Rei
C/ Jacint Verdaguer, 48, Molins de Rei
 
El Punt La Factoria Jove de Can Massallera
C/ Mallorca, 30, Sant Boi de Llobregat
 
Oficina Jove de Sant Joan Despí
C/ de Jacint Verdaguer, 27, Sant Joan Despí
 
Espai Jove La Capella
C/ Albacete, 1, 9, Sant Vicenç dels Horts
 

Centre de Recursos per a joves Can Xic
Parc de Can Xic, 1, Viladecans
mobilitatinternacional@viladecans.cat
 

Revista mensual

L’Associació Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC) elabora, mensualment, una revista que recull algunes de les oportunitats més atractives per activar experiències de mobilitat internacional entre les persones joves. Aquí hi trobaràs les últimes edicions.

Números anteriors

Projectes

LIVE EVENT 'YOUTH LOCALITIES GO INTERNATIONAL'

Coincidint amb el Dia Mundial de la Diversitat Cultural i del Diàleg i el Desenvolupament, TACC va participar en l’esdeveniment en virtual 'Youth Localities Go International'. En la preparació d’aquest acte s’hi van implicar persones joves de la comarca que havien participat en intercanvis juvenils d’Erasmus+ en els darrers anys com a representants de TACC, així com joves d'Alemanya, Eslovènia, França i Portugal.
L’intercanvi virtual d’experiències es va retransmetre en directe la tarda del 21 de maig de 2021 i es pot recuperar en aquest enllaç.

YOUTH INCLUSION TOOLBOX

El desembre de 2019, part de l’equip del Servei Comarcal de Joventut va viatjar a Manerba (Itàlia) prendre part en una formació Erasmus+ dedicada a la inclusió social de les persones joves amb menys oportunitats. Ho va fer com a membre de l’equip de professionals de joventut seleccionats per TACC, entitat participant del projecte.

L’objectiu d’aquesta iniciativa formativa era reforçar les capacitats dels/les professionals de joventut de diferents països (Azerbaidjan, Catalunya, Eslovènia, Estònia, Grècia, Itàlia, Marroc i Portugal) per afrontar l’exclusió social de les persones joves amb menys oportunitats i, alhora, adquirir habilitats per desenvolupar iniciatives que puguin tenir un impacte positiu en els processos d’integració social en l’àmbit local.

DANCE DIALOGUE

Els municipis adherits al servei d’assessories de mobilitat internacional del Consell Comarcal del Baix Llobregat van acollir, l’abril de 2018, l’intercanvi juvenil Dance Dialogue, projecte impulsat per Taller d’Art, Cultura i Creació i finançat pel programa Erasmus+.
És així que durant nou dies, la ciutat del Prat de Llobregat va acollir un total de 35 joves de Catalunya, Estònia, França, Grècia i República Txeca. La dansa és la disciplina artística sobre la qual es va treballar durant el projecte, establint diàleg i trencant amb els estereotips i prejudicis que s’atribueixen als i les joves.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte