Instal·lacions juvenils

 

Vols donar d’alta una instal·lació juvenil? 

Per posar en funcionament una instal·lació juvenil a la comarca, cal comunicar prèviament el fet al Consell Comarcal del Baix Llobregat acompanyant, aquesta comunicació d’una declaració responsable. Serà l’administració la que inscriurà aquesta comunicació al registre, una vegada que hagi comprovat que es compleixen les condicions que estableix la normativa vigent que és d’aplicació. Per això, és important que, abans de posar en marxa la instal·lació, s’asseguri que es compleixen tots els requisits.


S'entenen com a instal·lacions juvenils les cases de colònies, els albergs de joventut, les granges escola, les aules de natura i els campaments juvenils. 

Accés al tràmit

S’han modificat algunes de les característiques d’una instal·lació ja donada d’alta al registre?

També s’han de comunicar les modificacions de les característiques de les instal·lacions que ja estan donades d’alta al registre (com ara, si s’amplia o es redueix la seva capacitat), les modificacions en les dades de la titularitat o la de la persona administradora i/o si hi ha canvis en la situació administrativa de la instal·lació.  

Accés als tràmits

Normativa

Llei 38 /1991, de 30 de desembre, d'instal·lacions destinades a activitats amb infants i joves

Decret 16/2022, d'1 de febrer, d'instal·lacions juvenils i de modificació del Reglament de campaments juvenils, aprovat pel Decret 203/2013, de 30 de juliol

Pots consultar altres normes aplicables a les instal·lacions juvenils en aquest enllaç

Més informació

Si tens dubtes o necessites un cop de mà per a duu a terme algun tràmit, pots posar-te en contacte amb el Servei Comarcal de Joventut a: joventut@elbaixllobregat.cat
 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte