Formació en curs

Segona sessió tècnica per impulsar l’associacionisme juvenil a la comarca

Ahir 5 de juny, el Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat, va acollir una nova sessió tècnica emmarcada en la campanya “Activem el Pla A(ssociacionisme)”, com a seguiment de la primera, que es va realitzar a Molins de Rei.

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, que pretén promoure l’associacionisme juvenil per fomentar la co-responsabilitat de les persones joves i implicar-les en els afers col·lectius.

Al llarg de les quatre hores que va durar la sessió, es va aprofundir en el sentit i les característiques de la participació, les implicacions que té l’associacionisme en la joventut (en el present i en el futur) i es van compartir, a més, les tendències generals que mostren les persones joves en les seves trajectòries associatives.

Exposat el marc teòric i reflexiu es va obrir un espai per al treball, tant individual com grupal, a través del qual es van analitzar pràctiques reals desenvolupades per els/les professionals de joventut.

Foment de la participació i l’associacionisme juvenil

La participació i l’associacionisme juvenil

Formacions anteriors

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte