Talla ja!

DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

No confonguis submissió amb amor, no confonguis control amb desig, gelosia amb passió. Sabem que una onada feminista ha pres embranzida en la nostra societat i que ens repeteix incansablement que la nostra vida ens pertany. A nosaltres i a ningú més. Tanmateix, el masclisme perdura i troba espais i fórmules per continuar formant part, lamentablement, del nostre dia a dia.

Per això, calen moltes veus crítiques, moltes. I moltes mirades de rebuig, moltes. Que identifiquin i censurin qualsevol comportament, comentari o actitud masclista i que condemnin, decididament, la violència que pateixen les dones. 

Des del Servei Comarcal de Joventut estem convençudes que la millor resposta davant la violència masclista és aquella col·lectiva, comunitària, feminista i transformadora. Per això, en la 5a edició del concurs Talla Ja! cerquem fotografies que posin en relleu el compromís social per a l’eliminació de la violència vers les dones.

Segur que qualsevol acte organitzat al Baix Llobregat en motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones oferirà imatges dignes de retratar!

 

Bases del concurs Talla Ja! 2019

  • Edicions anteriors:

Concurs Talla Ja! 2018

Concurs Talla Ja! 2017        

Concurs Talla Ja! 2016        

Concurs Talla Ja! 2015

 

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte